【词汇】【词汇】2017年12月英语四级词汇练习及答案(4)
发布于 4个月前 作者 一只绿色的🍋 1444 次浏览 来自 四级

31.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.   A. discouraged   B.observed   C.obeyed   D.obtained   32.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.   A. detective   B.president   C.manager   D.director   33.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.   A. devote   B.district   C.interfere   D.wander   34.We can not _______ all the magazines together.   A. route   B.draw   C.thread   D.bind   35.What he said in the meeting _______ everybody present.   A. disgusted   B.dismissed   C.disposed   D.eliminated   36.Some lazy men would rather _______ than work.   A. indicate   B.declare   C.solve   D.starve   37.This boy was _______ for what he had done in the class.   A. scolded   B.overcome   C.inclined   D.displayed   38.Some states in the United States _______ people to carry guns.   A. apply   B.charm   C.ignore   D.forbid   39.Carelessness made him fall in his job _______.   A.interview   B.intention   C.stomach   D.stocking   40.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.   A. decrease   B.create   C.define   D.delight

答案:   31.A 32.D 33.C 34.D 35.A 36.D 37.A 38.D 39.A 40.C


更多精彩学习资料,请关注知米英语资讯平台 微信公众平台:知米背单词 (微信号:ZhimiEnglish)- 新浪微博:知米背单词 百度贴吧:知米背单词
(内容来源于网络)

回到顶部