【词汇】2017年12月英语四级词汇练习及答案(3)
发布于 2年前 作者 一只绿色的🍋 2116 次浏览 来自 四级

21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.   A. distributed   B.packed   C.prayed   D.undertook   22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.   A. domestic   B.strain   C.purchase   D.murder   23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.   A. measure   B.maintain   C.shelter   D.reply   24.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.   A. resolved   B.resorted   C.requested   D.reserved   25.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.   A. research   B.rescue   C.vessel   D.vast   26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth   A. withdrawn   B.vanished   C.found   D.hung   27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.   A. counting   B.stripping   C.elaborating   D.casting   28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.   A. guard   B.accomplish   C.roar   D.endure   29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.   A. favorite   B.available   C.convenient   D.average   30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.   A. exhausted   B.mounted   C.wrapped   D.restored   答案:   21.A 22.A 23.B 24.A 25.B   26.B 27.C 28.D 29.B 30.A


更多精彩学习资料,请关注知米英语资讯平台 微信公众平台:知米背单词 (微信号:ZhimiEnglish)- 新浪微博:知米背单词 百度贴吧:知米背单词
(内容来源于网络)

回到顶部