【词汇】2017年12月英语四级词汇练习及答案(2)
发布于 3年前 作者 一只绿色的🍋 1557 次浏览 来自 四级

11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.   A. federal   B.figure   C.scientific   D.service   12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.   A. traditional   B.scholar   C.nurse   D.pilot   13.When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.   A. policy   B.plain   C.permanent   D.principal   14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.   A. pretends   B.assures   C.affords   D.melts   15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.   A. owes   B.spoils   C.deserts   D.neglects   16.In order to increase our output, we need to import more production _______.   A. facilities   B.hens   C.votes   D.artists   17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.   A. surface   B.atmosphere   C.attitude   D.bent   18.This river forms a natural _______ between China and Korea.   A. boundary   B.string   C.spot   D.zone   19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.   A. believes   B.absorbs   C.accrses   D.behaves   20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.   A. distinguished   B.annoyed   C.astonished   D.scored   答案:   11.A 12.A 13.B 14.D 15.A   16.B 17.D 18.D 19.A 20.C


更多精彩学习资料,请关注知米英语资讯平台 微信公众平台:知米背单词 (微信号:ZhimiEnglish)- 新浪微博:知米背单词 百度贴吧:知米背单词
(内容来源于网络)

回到顶部