【词汇】2017年12月英语四级词汇练习及答案(1)
发布于 3年前 作者 一只绿色的🍋 1322 次浏览 来自 四级

1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party.   A.exhibition   B.exception   C.except   D.reception   2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.   A.spare   B.fast   C.moderate   D.moral   3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.   A.faded   B.illustrated   C.comfined   D.concerned   4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.   A.canal   B.tunnel   C.channel   D.cable   5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.   A. bean   B.beam   C.bake   D.battery   6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.   A. surround   B.substance   C.stretch   D.substitute   7.With the help of the government , a large number of people — after the flood in 1991.   A. survived   B.suspended   C.suffered   D.subfected   8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.   A. novel   B.spoil   C.acceptable   D.additional   9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully   A. sorting   B.joking   C.counting   D.comparing   10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .   A. continue   B.bay   C.assistance   D.graduate

我是答案的分界线~ ——————————————————————————————

答案:   1.A 2.B 3.C 4.A 5.B   6.C 7.A 8.C 9.D 10.A


更多精彩学习资料,请关注知米英语资讯平台 微信公众平台:知米背单词 (微信号:ZhimiEnglish)- 新浪微博:知米背单词 百度贴吧:知米背单词
(内容来源于网络)

回到顶部